Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Lente korting op uw vloerkleed! Kortingscode: LENTE2020

Open menu
Op maat gemaakt - Gratis thuisbezorgd - Binnen 10 tot 15 werkdagen in huis
Actie
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nl betaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl

Synthetisch vloerkleed

Een Synthetisch vloerkleed wordt vervaardigt van: Polyamide(nylon), Polyacriel, Polyester en Polypropyleen. Vloerkleedspecialist gebruikt, adviseert en verkoopt alleen de beste kwaliteiten synthetische karpetten die er zijn zoals Polyamide 6.6. Dit zijn duurzame synthetische garen. Deze garen hebben een hoge lichtechtheid en zorgen ervoor dat de stijl en look lang behouden blijven. Synthetische vloerkleden zijn antistatisch en elastisch. Daarnaast is het zeer gemakkelijk te reinigen. Een ander belangrijk voordeel van synthetische kleden is de brandwerendheid. Vloerkleedspecialist verkoopt topmerken als; Edel tapijt, Desso tapijt, Cunera tapijt, Bonaparte tapijt, Parade tapijt, Jabo tapijt, Belakos en andere. Wilt u geholpen worden met uw keuze? Mail naar [email protected] of bel onze klantenservice 038-2600108

Veilig betalen
Gratis thuisbezorgd met UPS
Onze producten zijn altijd scherp geprijst!
Let op, u besteld een op maat gemaakt vloerkleed. U kunt deze niet retourneren
Uw vloerkleed wordt snel bezorgd. Meestal al binnen 10/15 werkdagen!
Vloerkleed specialist | Hoofdspoor 101 | 8281 MS Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
ontwerp en realisatie the webhouse

Showroom bezoek i.v.m. coronacrisis mogelijk, uitsluitend na afspraak.

×

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Voor u en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven.


Onze showroom blijft open, uitsluitend afspraak!
Heeft u interesse in een vloerkleed? Onze showroom is vanaf nu uitsluitend geopend op afspraak. Door deze maatregel zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in onze showroom aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het coronavirus verkleind.
U kunt een afspraak maken per telefoon 038-2600108 of per email [email protected]

Natuurlijk kunt u online uw vloerkleed op maat bestellen, stalenservice is geheel gratis. We kunnen tot nu toe de 10/15 werkdagen blijven hanteren om u karpet te bezorgen! (dit kan wel gaan wijzigen)