Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Lente korting op uw vloerkleed! Kortingscode: LENTE2020

Open menu
Op maat gemaakt - Gratis thuisbezorgd - Binnen 10 tot 15 werkdagen in huis
Actie
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nl betaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl

Sisal vloerkleed

Bij Vloerkleedspecialist vind u de grootste Sisal vloerkleed collectie van Nederland. U heeft een ruime keuze in Sisal karpet op maat en dat van bekende merken als; Sisal Jabo, Sisal Hamat en Sisal Matros. Sisal vloerkleden zijn terug van weggeweest, sinds 10 jaar is Sisal weet te vinden in vele woonkamer, trappen, slaapkamers en als vloerkleed op maat. Vloerkleedspecialist heeft zich sinds de laatste jaren ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van Sisal vloerkleden. Vloerkleedspecialist zijn is de enige echte specialist die alle Sisal vloerkleden verwerkt tot uw vloerkleed op maat. Sisal vloerkleden worden afgewerkt naar uw wens, met de mooiste banden/kleuren die er zijn en in de vorm die uw wenst. Wilt u geholpen worden bij uw keuze? Mail naar [email protected] of bel onze klantenservice 038-2600108

Oorsprong Sisal?

Sisal tapijt wordt gemaakt van vezels van de Agave plant (Agave Sisalana en andere Agave soorten). Als eerste wordt het sap eruit geperst (wat weer wordt gebruikt voor het maken van tequilla). De vezels worden daarna gedroogd en vervolgens op balen verpakt en verscheept. Vroeger kwam Sisal veel uit Mexico; van het schiereiland Yucatan, met het havenplaatsje Sisal. U raadt het al, hieraan is de naam gerelateerd. Tegenwoordig komt Sisal veel uit Tanzania en andere zuid Afrikaanse landen.

Veilig betalen
Gratis thuisbezorgd met UPS
Onze producten zijn altijd scherp geprijst!
Let op, u besteld een op maat gemaakt vloerkleed. U kunt deze niet retourneren
Uw vloerkleed wordt snel bezorgd. Meestal al binnen 10/15 werkdagen!
Vloerkleed specialist | Hoofdspoor 101 | 8281 MS Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
ontwerp en realisatie the webhouse

Showroom bezoek i.v.m. coronacrisis mogelijk, uitsluitend na afspraak.

×

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Voor u en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven.


Onze showroom blijft open, uitsluitend afspraak!
Heeft u interesse in een vloerkleed? Onze showroom is vanaf nu uitsluitend geopend op afspraak. Door deze maatregel zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in onze showroom aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het coronavirus verkleind.
U kunt een afspraak maken per telefoon 038-2600108 of per email [email protected]

Natuurlijk kunt u online uw vloerkleed op maat bestellen, stalenservice is geheel gratis. We kunnen tot nu toe de 10/15 werkdagen blijven hanteren om u karpet te bezorgen! (dit kan wel gaan wijzigen)