Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!
Open menu
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nl betaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl

Winkel

Hoe werkt de webwinkel online?
Vloerkleedspecialist.nl is een unieke webwinkel waar u binnen enkele stappen uw vloerkleed kunt samenstelen zoals uw wenst tot karpet op maat.

Stap 1: U kiest uw gewenste kwaliteit uit o.a.: Sisal tapijt, Kokos tapijt, Zeegras tapijt, Wol tapijt en of gewoon synthetisch tapijt van Desso tapijt, Edel tapijt, Besouw tapijt, Jabo tapijt, Bonaparte tapijt, Parade tapijt en andere merken.

Stap 2: U kiest de gewenste kleur van de gekozen kwaliteit bijvoorbeeld; Jabo sisal 9423-020.

Stap 3: U kiest uw gewenste vorm en afwerking bijvoorbeeld banderen blind gestikt 5cm katoen kleur 840 met de maatvoering 2.50Lengte x 3.00 Breedte.

Stap 4: U drukt op de button “plaats in winkelmand” en kunt uw bestelling verder afronden binnen 1 minuut door uw gegevens in te vullen voor verzending/aflevering, daarna volgt de online betaling per ideal via uw eigen bank.

Stap 5: Vergeet niet de unieke kortingscode te verzilveren! 

Vloerkleedspecialist ontvangt en verwerkt direct de order binnen enkele uren, zodat wij uw vloerkleed op maat kunnen snijden, afwerken en verzenden via UPS. Stel u hebt na bestelling toch nog een vraag over band/afwerking of wenst een wijziging door te voeren? geen probleem dat kan tot binnen 24 uur na bestelling. Maatvoering kunnen niet meer gewijzigd worden, de gekozen tapijt word zsm afgesneden om het proces van levering niet te belemmeren. U als klant ontvangt per email een bevestiging van de bestelling en later een track en trace van UPS om uw bestelling/verzending te volgen.

Fysieke winkel/showroom bezoeken?
Toch liever vooraf een bezoek brengen aan onze fysieke winkel/showroom? Wij bieden naast onze moderne webwinkel ook de mogelijkheid om onze winkel live te bezoeken hier in Genemuiden “de tapijtstad bij uitstek” Wij hebben in onze showroom alle mogelijke stalen van natuurtapijt tot diverse topmerken als: Besouw tapijt, Desso tapijt, Parade tapijt, Bonaparte tapijt, Edel tapijt, Louis de Poortere en andere topmerken. Daarbij kunt u alle soorten afwerkmogelijkheden bewonderen en uitzoeken zoals materiaal en kleuren.

DSC05120.JPG

Opening?
Onze fysieke winkel/showroom is uitsluitend op afspraak geopend en dat 6 dagen per week van maandag tot zaterdag, op zondag zijn wij gesloten.

Vloerkleedspecialist showroom
Spoelstraat 3-20
8281 JT Genemuiden

Actie/aanbieding
Tevens krijgt u bij aankoop in onze showroom een gratis toegangskaartje van het “Tapijtmuseum Genemuiden” om direct of later een bezoek te brengen. Hier kunt u de geschiedenis bewonderen van de vroegere biezencultuur tot huidige tapijtindustrie van nu, waarvan vloerkleedspecialist een gespecialiseerd onderdeel is.

Klantenservice/klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Vloerkleed specialist | Spoelstraat 3-20 | 8281 JT Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
Websitebeheer door: G&A