Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Lente korting op uw vloerkleed! Kortingscode: LENTE2020

Open menu
Op maat gemaakt - Gratis thuisbezorgd - Binnen 10 tot 15 werkdagen in huis
Actie
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nl betaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl

Kokos vloerkleed

Een Kokos vloerkleed voelt ruwer aan dan Sisal en is ook wat grover van textuur dan ander natuurtapijt. Kokos tapijt is goed geschikt als karpet op maat in uw woonkamer, eetkamer of hobbykamer. Vloerkleedspecialist is een toonaangevende leverancier van Kokos vloerkleden van zowel kamerbreed als Kokos karpet op maat. Kokos vloerkleden worden afgewerkt naar uw wens, met de mooiste banden/kleuren die er zijn en in iedere vorm zoals uw wenst. Wilt u geholpen worden met uw keuze? Mail naar [email protected] of bel onze klantenservice 038-2600108

Oorsprong kokos?

Voor de kust van Zuid-oost India, met name de Malabarkust groeien de cocospalmen vanwelke Cunera de vezels gebruikt. De cocosvezels worden gesponnen uit de vezels van de bolster. De bolster wordt eerst geroot, d.w.z. langdurig aan water blootgesteld. Daardoor verdwijnt de natuurlijke kleverigheid. Uit deze behandeling blijkt dat cocosweefsels (dus ook -tapijt) goed tegen vocht kan. Na het roten worden de vezels gedroogd, geklopt en tot garen gesponnen.

Veilig betalen
Gratis thuisbezorgd met UPS
Onze producten zijn altijd scherp geprijst!
Let op, u besteld een op maat gemaakt vloerkleed. U kunt deze niet retourneren
Uw vloerkleed wordt snel bezorgd. Meestal al binnen 10/15 werkdagen!
Vloerkleed specialist | Hoofdspoor 101 | 8281 MS Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
ontwerp en realisatie the webhouse

Showroom bezoek i.v.m. coronacrisis mogelijk, uitsluitend na afspraak.

×

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Voor u en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven.


Onze showroom blijft open, uitsluitend afspraak!
Heeft u interesse in een vloerkleed? Onze showroom is vanaf nu uitsluitend geopend op afspraak. Door deze maatregel zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in onze showroom aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het coronavirus verkleind.
U kunt een afspraak maken per telefoon 038-2600108 of per email [email protected]

Natuurlijk kunt u online uw vloerkleed op maat bestellen, stalenservice is geheel gratis. We kunnen tot nu toe de 10/15 werkdagen blijven hanteren om u karpet te bezorgen! (dit kan wel gaan wijzigen)