Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!
Open menu
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nl betaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl

Bezorg- en uitrolservice

Niet alleen de juiste kleur, kwaliteit en afwerking is belangrijk voor uw nieuwe vloerkleed. Maar ook de service zoals levering nemen wij 100% voor onze eigen rekening.

Elk vloerkleed wordt met grote zorgvuldige aandacht gereed gemaakt bij ons atelier in Genemuiden. Het inpakken van de vloerkleden worden gedaan met nauwkeurigheid zoals het omwikkelen van special papier/folie om de banden te beschermen tijdens vervoer. Al onze vloerkleden zijn voorzien van een anti-snij sticker om eventueel snijschade te voorkomen.

Ieder vloerkleed klein of groot word door ons persoonlijke geleverd aan huis met onze eigen bezorgservice. Bij gereedmelding van uw vloerkleed krijgt u een mail met leveringsdatum en tijdstip van levering. Onze eigen bezorgservice bezorgt niet alleen het kleed bij uw thuis ook rollen wij het kleed indien gewenst bij u uit in de kamer, keuken, kantoor of showroom.
Voor de uitrolservice dient de ruimte altijd leeg te zijn om zo het kleed te kunnen uitrollen.. even helpen met tillen van de zware tafel om die weer op de plek te zetten is ook geen probleem!

“Ieder vloerkleed word gemaakt, bezorgt en uitgerold met een Glimlach”

Garantie & Retourneren & Klachten

Elk karpet van Vloerkleed Specialist word op maat gemaakt, afwerkt en bezorgd.
Al onze karpetten worden met grote zorgvuldigheid verwerkt tot uw vloerkleed op maat. Ondanks de zorgvuldigheid komt het weleens voor dat er een vlekje of misschien een beschadiging op het tapijt of band zit. Meld z.s.m. de klacht aan onze afdeling via: [email protected] we zullen dit met spoed behandelen en indien nodig oplossen.

Garantie heeft u op  ieder onderdeel bij Vloerkleed Specialist. Op het materiaal sisal, kokos, zeegras, wol, katoen en andere synthetische producten heeft u 5 jaar garantie. Deze garantie is wettelijk vastgesteld en geldt vanuit de leverancier. Dus niet alleen wij geven u deze garantie ook de leverancier en of fabrikant geeft deze garantie.

Op de afwerking van vloerkleden zit standaard een jaar garantie, band, festoneer garen, volumekarpetten, antislip ect hebben een garantietermijn van 1 jaar. Mocht er toch na 1 jaar een probleem voordoen (stel uw band laat los) schroom dan  niet om toch contact op te nemen. Wellicht kunnen wij het snel en professioneel oplossen.

 
Maatwerken karpetten kunnen dan ook niet retour gestuurd worden omdat ze speciaal voor u zijn gemaakt en bezorgd. Maatwerkkarpetten zijn vloerkleden door u samengesteld als vorm, maatvoering die uw wenst en de afwerking die uw wenst. 

Mocht u vragen over uw bestelling zoals kwaliteit, afwerking enzovoorts neem dan gerust contact op, we helpen uw graag verder.

 

Vloerkleed specialist | Spoelstraat 3-20 | 8281 JT Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
Websitebeheer door: G&A