Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Marcel Eenkhoorn Whatsapp
Mocht u vragen hebben schroom niet om te appen of te bellen!
Open menu
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nl betaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl
Op maat gemaakt - Binnen 10 tot 15 werkdagen gratis thuisbezorgd en uitgerold!

Zeegras vloerkleed

Een Zeegras vloerkleed is 100% puur natuur. Zelfs de kleur is, vanaf zijn oorsprong, natuurlijk . Een Zeegras karpet is sterk, slijtvast, behaaglijk en vocht absorberend. Zeegras is uitermate goed geschikt als vloerkleed op maat, maar ook als kamerbreed tapijt voor in uw woonkamer en/of slaapkamer. Vloerkleedspecialist levert verschillende structuren Zeegras vloerkleden, van fijn tot grof. Jabo Zeegras is één van onze bekende merken. Wilt u geholpen worden met uw keuze? Mail naar [email protected] of bel onze klantenservice 038-2600108

Oorsprong Zeegras

Een Zeegras vloerkleed wordt gemaakt van de bekende waterplant die groeit in meerdere delen van de wereld (voornamelijk zoet water). Gekweekt aan de oevers van meren en rivieren. In vorige eeuwen groeide deze soort in de wateren rondom en in Nederland. Zeegras vindt zijn oorsprong terug in de voormalige Zuiderzee bij Genemuiden. De vezels worden tot een harde draad gesponnen, waarvan vervolgens tapijt geweven kan worden. Weven gaat moeizaam, dus men beperkt zich meestal tot eenvoudige patronen. Zeegras is de oudste tapijtsoort dat er bestaat.

Op zoek naar een 100% natuurlijk zeegras vloerkleed?

Dan bent u bij vloerkleed specialist op het juist adres, wij bieden een ruime en sfeervolle collectie aan die bestaat uit 100% natuurlijke zeegras karpetten en dat tegen de juiste prijs. Je kunt bij ons uw zeegras karpet op maat uitzoeken met elke gewenste afwerking en die bestaat uit vele mogelijkheden en kleuren. Zeegras vloerkleed leveren wij in elke gewenste maat. 

Waarom een zeegras karpet?  
Zeegras karpet is een sieraad voor uw vloer en aanwinst voor uw interieur, zeegras vloerkleden geven iedere ruimte het juiste gevoel en uitstraling.  Onze zeegras kleden bestaan uit 100% natuurlijke zeegras vezels/stengels, dus geen namaak en er word geen gebruik gemaakt van syntetische garens. Daarnaast is zeegras sterk, slijtvast, stevig en duurzaam geweven. 
Zeegras karpetten worden gemaakt in eigen atelier hier in Genemuiden, dus een 100% made in Holland!

Verschillende soorten zeegras tapijten/structuren?
Zeegras karpetten zijn leverbaar in verschillende structuren of ook wel genoemd verschillende soorten weven/patronen. De ene klant wenst een wat groffere structuur zeegras karpet dan de andere klant die juist een fijn structuur of juist vsigraat structuur wenst. Zeegras kent niet echt kleurverschillen, enige kleurverschil welke er kan optreden is puur natuurlijk van aard. We hebben zeegras tapijten van verschillende merken zoals Jabo Carpets, Hamat Flooring, Cunera Vloerbedekking en DMI(Matros voorheen). 

Wat is een zeegras karpet, hoe word het gemaakt? 
Zeegras vezels worden gewonnen van de zeegras plant die groeit in verschillende werelddelen, voorheen ook in Nederland met name de zuiderzee. Genemuiden waar wij gevestig zijn was één van de aanliggende standjes waar de zeegras biezen grooeiende tot de aanleg van de afsluitdek en droolegging van Flevoland. Genemuiden is de "tapijtstad van de wereld" hier hebben onze voorouders de beizen geoogst en gevlochten tot tapijten en of zeegras vloerkleden op maat. Zeegras karpetten zijn dus puur natuurlijke kleden gemaakt van de beizen stengel. Weven van de zeegras tapijten word veelal nog gedaan in lage loonlanden, met name worden ze vervaardig uit het microgebied (ondersteunen van plaatselijke bevolking) zo worden vele monden gevoed die dagelijks zeegras tapijten weven!  

Zeegras vloerkleed op maat bestellen? ​​​​​​​
Heb je een keuze gemaakt en een 100% natuurlijk vloerkleed gevonden dat perfect past bij jou en je interieur? Dan is het tijd om te bestellen. Dit gaat heel eenvoudig. Je selecteert het type vloerkleed van jouw keuze. Vervolgens selecteer je de vorm, daarna de maat ingeven en dan de afwerking kiezen en klik je op ‘In winkelmandje’. Nu ga je automatisch naar de bestelpagina. Hier vul je je gegevens in en word de betaling in gang gezet. Direct een zeegras vloerkleed bestellen?

Meestal wordt je kleed binnen een dag of 10-15 gratis bij je thuisbezorgd. Heb je nog vragen, bele of mail ons gerust.. we helpen je graag! 

Vloerkleed specialist | Spoelstraat 3-20 | 8281 JT Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
Websitebeheer door: G&A