Vloerkleedspecialist.nl werkt niet zonder Javascriptbronnen. Zet deze aan in uw browserinstellingen,

of neem contact met ons op: +31 (0)38 260 01 08.

Open menu
Op maat gemaakt - Gratis thuisbezorgd - Binnen 10 werkdagen in huis
betaal veilig met iDeal op vloerkleedspecialist.nlbetaal veilig met bancontact op vloerkleedspecialist.nl

Afwerkmogelijkheden bij Vloerkleedspecialist

Afwerkmogelijkheden van uw vloerkleed op maat zijn bij ons divers, zo hebben wij verschillende mogelijkheden en materialen om uw karpet op maat afwerken. Ieder karpet word bij vloerkleedspecialist op maat gemaakt en afgewerkt met de naar uw gewenste keuze. Ieder vloerkleed heeft zijn eigen identiteit en word in ons eigen atelier vervaardigd waardoor wij de hoge kwaliteitseis kunnen waarborgen. Is uw vloerkleed heel speciaal qua vorm of afwerkmogelijkheid laat het ons weten wij helpen uw graag verder.

Volgende mogelijkheden zijn mogelijk zie hieronder.

Banderen gestikt (stiksel zichtbaar)
Banderen van een vloerkleed op maat is vrijwel bij iedere kwaliteit wel nodig, een bandering gaat rafelen tegen van en het tapijt en is ook een sierlijke bescherming of verfraaiing. Dus banderen is vrijwel altijd noodzakelijk maar tegenwoordig wel zo dat het ook een mooie sierlijke kant heeft.

Banderen gestikt houdt het volgende in: banderen kan met de verschillende materialen zoals; katoen, suède, linnen en of leatherlook in verschillende breedtes zichtbaar zoals 2 / 3.5 / 6 cm zicht van bovenaf gezien en waar dan het stiksel zichtbaar is.

Banderen blind gestikt (stiksel niet zichtbaar)
Banderen van een vloerkleed op maat is vrijwel bij iedere kwaliteit wel nodig, een bandering gaat rafelen tegen van en het tapijt en is ook een sierlijke bescherming of verfraaiing. Dus banderen is vrijwel altijd noodzakelijk maar tegenwoordig wel zo dat het ook een mooie sierlijke kant heeft.

Banderen blind gestikt houdt het volgende in: banderen kan met de verschillende materialen zoals; katoen, suède, linnen en of leatherlook in verschillende breedtes zichtbaar zoals 1 / 3 / 5 / 7 cm zicht van bovenaf gezien en waar dan het stiksel niet zichtbaar is ook van de hoeken kan het stiksel onzichtbaar gemaakt worden.

Festonneren
Festonneren van vloerkleden is de oudste manier van tapijt afwerkingen. Ieder tapijt dient afgewerkt te worden en festonneren is daarvan een onderdeel die het snelst, eenvoudigst en goedkoopst is. Bij festonneren word het tapijt omzoomd met een garenrand in vrijwel altijd de dichtstbijzijnde kleur. Aparte vormen zoals bijvoorbeeld ronde kleden kun je makkelijk en mooi afwerken met een feston/garen rand. Festonneren heeft een zicht van minimaal 1cm.

Volume karpet afwerking
Volumekarpet is een techniek om uw tapijt af te werken. Hierbij wordt de rand omgeslagen en verlijmd. Voor het opvullen van het hoogteverschil wordt een hoogwaardig antislip ondertapijt gebruikt. Deze methode zorgt voor extra volume. Deze afwerking is mogelijk bij zowel hoogpolig tapijt als een gesneden pool.

De keuze voor een volume karpet biedt nog meer voordelen. Naast de luxueuze uitstraling en het comfortabele gevoel, zorgt een volume karpet ook voor een geluiddempend effect.

Veilig betalen
Gratis thuisbezorgd met UPS
Onze producten zijn altijd scherp geprijst!
Let op, u besteld een op maat gemaakt vloerkleed. U kunt deze niet retourneren
Uw vloerkleed wordt snel bezorgd. Meestal al binnen 10 werkdagen!
Vloerkleed specialist | Hoofdspoor 101 | 8281 MS Genemuiden | Nederland | T +31 (0)38 260 01 08 | info(at)vloerkleedspecialist(dot)nl
ontwerp en realisatie the webhouse